25 Temmuz 2013 Perşembe

Geyik Boynuzu ile Cinsel Sorunları Aşın

geyik boynuzu kullanımı
Birçok erkek cinsel yaşamda sorun yaşarken eşini de etkilemekte. Sağlık sorunları , stres, iş yerinde ki sorunlar cinsel hayatınızı etkileyebilir. Kadın düşürücü seks sürücüler nedenleri oldukça çeşitli ve karmaşık olabilir.Diğerleri ciddi sağlık sorunları, zor hayatta, ya da duygusal sorunları ya da çeşitli nedenleri bir arada bir sonucu olarak ise bazı sorunlar basit, geri dönüşümlü fiziksel bir sorun nedeniyle olabilir.
Aşağıdaki faktörlerden herhangi biri yatak odası yaşam için soruna neden olabilir:
(1) uyumsuz ilişki
Bu sorumlulukların paylaşımı gibi ilişkinin çeşitli yönleri üzerinde farklılıklar, çocuk bakım veya mali konularda yolunda seks sürücüler zarar verebilir.  Geyik Boynuzu kullanarak cinsel sorunlarınıza son verin. Aile içi şiddet ya da istismar herhangi bir şekilde sorunları da cinsel yaşam zarar verebilir. Bu sorunlar onun cinsel istiyor ve eşi için gereken ifade bir kadın önlemek.
(2) Duygusal sorunları
Hakkında veya diğer konularda üzerinde depresyon, anksiyete, stres, kızgınlık ve suçluluk bir kadının cinsel istek etkileyebilir.
(3) Yeterli veya stimülasyon eksikliği
Bir kadın ve / veya cinsel yanıt ve stimülasyon onun ortağın yetersiz bilgi tatmin edici bir yatak odası deneyimi olan onu engelleyebilirsiniz. Ortaklar arasında zayıf iletişim belki de bu katkı.
(4) Jinekolojik sorunları
Hem de pelvik bölgede iltihabı olarak pelvik hastalıkların cinsel ilişki sırasında ağrıya neden olabilir. Yetersiz uyarılması nedeniyle vajinal kuruluk, menopoz döneminde östrojen azalması, hormon dengesizlikleri, başka bir hastalık ve bazı ilaçlar uyarılma inhibe veya ilişki rahatsız yapabilirsiniz. Vajinismus, muhtemelen enfeksiyon cerrahi, istismar ya da doğum, ya da korku, ve spermisit veya prezervatif tahriş yaralanma ya da yara izi neden olduğu vajinal açılma, çevreleyen kasların acı bir spazm, penetrasyon son derece ağrılı yapabilirsiniz. Enfeksiyon ya da başka nedenlere bağlı vajinal dokuların (vajinit) iltihabı ve tahriş ilişki rahatsız yapabilirsiniz. Geyik Boynuzu İçeriği kolay bir ürün.Bu endometriozis, yumurtalık kisti, ve ameliyat sonrası sinir hasarı (örneğin, histerektomi gibi) gibi diğer sorunları da bir kadının cinsel dürtü etkileyebilir.
(5) Fiziksel / tıbbi durumlar
Yorgunluk, kronik hastalıklar (diyabet, kalp sorunu, yüksek tansiyon gibi), nörolojik bozukluklar, kan akımı bozuklukları, hormonal dengesizlikler, menopoz, hamilelik, alkol veya uyuşturucu bağımlılığı onun cinsel yaşam bir kadının tatmin azaltabilir.
(6) İlaçlar / tıbbi tedaviler
, Yüksek kan basıncı için gibi bazı ilaçlar, depresyon arzu ya da uyarılma azaltabilir. Kanser için radyasyon tedavisi gibi tedaviler vajinal kuruluk neden olabilir.
(7) Geçmiş cinsel istismar
Cinsel istismar edilmiş bir kadın suçluluk, korku ya da tatmin edici bir yatak odası deneyimi elde onu engelleyen kızgınlık duyguları olabilir. Bu mutsuz geçmiş onu adam onun cinsel ilgisizlik neden güven kaybetmenize neden olabilir.
geyik boynuzu sipariş

(8) Tutum sorunları
Yetişmesi ve sosyal normlar nedeniyle, bazı insanlar pislik, utanç ya da suçluluk seks veya cinsel duygular ortaklık kurabilirler. Bu onun rahat hissetmek değil neden olabilir ve aynı zamanda kolayca cinsel ilişki sırasında uyandırdı getting onu engelleyebilir.
(9) Cinsel yolla bulaşan hastalıklar
Onlar sevişmek rahatsız neden genital etkileyebilir.
(10) Her ortağın cinsel sorunlar
Eşi erektil disfonksiyon ya da erken boşalma sorunum ise, bu kendi memnuniyeti engelleyebilir.
Başa çıkma yolları
Herhangi bir cinsel sorun bir kaç haftadan fazla devam ederse, o da kendi sorunun kök nedenleri bulmaya bir doktora uğramalısınız. Gerekirse, doktor bir psikoterapist, bir evlilik danışmanı, ya da bir seks terapisti onu başvurabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder